Author Message

DracheMitfahre

Rank 0
Joined
28 Jan 2013
Posts
38
Location
Canada
PostedMar 20, 2013 8:49 am

Quest locations glitch

This happened to a guild member. First he was in Temple Level 5 doing some quests with a friend and noticed that he wasn't getting the quest updates even though he was killing the creatures. He then restarted his game and this started happening. No matter how many times he restarted the game it was stuck like this:




Yup that is showing the Kangol Outlanders quest inside temple.

So he left temple and when he opened his map he found:



A temple quest outside in the forest. It should be noted that he doesn't have any quests for the forest normally.




Then there was a Succubus quest in the hills of Abundance.

It should be noted that he can't complete any quests while this bug is happening.
Advertisement

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2565
Location
Porec Croatia
PostedMar 21, 2013 7:22 am
Looks like some Quests got mixed up.
Thank you for reporting this issue.

DracheMitfahre

Rank 0
Joined
28 Jan 2013
Posts
38
Location
Canada
PostedMar 22, 2013 2:34 pm
This problem is still happening and said guild member can't do any of their quests until it's fixed because the quests won't count....

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2565
Location
Porec Croatia
PostedMar 22, 2013 3:06 pm
I already reported the issue, but I assume you will have to wait for a big patch, because those small "fixes" do more harm than they do good.

DracheMitfahre

Rank 0
Joined
28 Jan 2013
Posts
38
Location
Canada
PostedMar 22, 2013 3:30 pm
filipvarga wrote:
I already reported the issue, but I assume you will have to wait for a big patch, because those small "fixes" do more harm than they do good.  


Any idea when this "big patch" is coming?

filipvarga

GameSage: DK Online
filipvarga
Joined
06 Dec 2008
Posts
2565
Location
Porec Croatia
PostedMar 23, 2013 3:54 am
There is no ETA, but I can assure you it is coming as soon as everything is tested and working properly.

DracheMitfahre

Rank 0
Joined
28 Jan 2013
Posts
38
Location
Canada
PostedMar 23, 2013 3:18 pm
filipvarga wrote:
There is no ETA, but I can assure you it is coming as soon as everything is tested and working properly.  


I'll tell him to hold on, thanks Flip!

LadyBorderlinex

Rank 5
Joined
03 Dec 2009
Posts
4155
Location
Zimbabwe
PostedMar 24, 2013 10:48 am
Random question, but does the player get this glitch on other characters? Are they able to log on another computer and see if they get the error there, also?

Queen of Unnecessarily Long Youtube Videos Used To Report Multi-clienting

LadyBorderlinex

Rank 5
Joined
03 Dec 2009
Posts
4155
Location
Zimbabwe
PostedMar 28, 2013 5:57 pm
Bump: any updates?

Queen of Unnecessarily Long Youtube Videos Used To Report Multi-clienting
Display posts from previous:   Sort by: