Author Message

chosenone47

Rank 0
Joined
14 May 2011
Posts
1
Location
United States
PostedFeb 11, 2013 11:13 pm

Load Error

When I hit the start button it loads and then quits and has this error message.
I don't know whats wrong.

Advertisement

ohFaith

Rank 3
ohFaith
Joined
23 Jul 2012
Posts
1436
Location
Norway
PostedFeb 12, 2013 1:51 am
I think you get this error because you are missing a file, you are missing the AVAOptionSettings.ini.

I can't upload you my files at this pc, but im sure someone else will upload it for you soon.

LeViperr

Rank 4
LeViperr
Joined
30 Oct 2012
Posts
2105
Location
Terneuzen Netherlands
PostedFeb 12, 2013 5:28 am
and here is the file to download.

http://www.4shared.com/file/GDYEnNtb/AVAOptionSettings.html


Dont forget to vote for banning valentine

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5218
Location
Portugal
PostedFeb 12, 2013 6:28 am
LeViperr wrote:
and here is the file to download.

http://www.4shared.com/file/GDYEnNtb/AVAOptionSettings.html


Dont forget to vote for banning valentine  


You were quicker than me. xD

Is what Vipper said doesn't work you should try this:

1: Go here and Download the file: Config files

2: The Config Files are inside the .rar file you downloaded so just right click on the file you downloaded and click on 'Extract files...' and then choose the following path:

If you use Aeria Ignite:

  • C:\AeriaGames\AVA\avaGame\Config


If you use Steam:

  • C:\Program Files\Steam\steamapps\common\ava\avaGame\Config
Display posts from previous:   Sort by: