Author Message

SPRIegitShot

Rank 0
Joined
22 Jul 2012
Posts
13
Location
New Zealand
PostedFeb 07, 2013 3:30 am

Error trying to log in~please help*

trying to log in but this keeps on poping up *IM NOT A HACKER.NEVER HAVE.NEVER WILL*
[img]<a href="http://tinypic.com?ref=aelavd" target="_blank"><img src="http://i47.tinypic.com/aelavd.png" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>[/img]

so when i try to log into ava this keeps on poping up before it even starts, i dont kno how to fix it, i tryed to uninstall/delete the Exingcode folders(clicked the log butten) i tryed everything a noob can try,

as this is a secruity error and im not a hacker. i dont kno why its doing this. might be something i downloaded or something my father downloaded im not 100% sure but i would like someone too help/give suggestion's on what to do
Advertisement

CurvedScissors

Rank 5
CurvedScissors
Joined
23 Apr 2012
Posts
4100
Location
Koege Denmark
PostedFeb 07, 2013 3:32 am
wat?

ohFaith

Rank 3
ohFaith
Joined
23 Jul 2012
Posts
1436
Location
Norway
PostedFeb 07, 2013 3:41 am
Known issues with XIGNCODE:

1. Logitech Logicool GamingSoftware: it might happen that the 'multi key setting' causes XIGNCODE to end the running game. To avoid this, please delete all setting of multi key on your mouse buttons and profile. Afterwards you should be good to go.

2. Setpoint mouse Software: delete all saved macro-settings from MacroEditor of the Setpoint drivers and try again.

[FAQ] XIGNCODE3

SPRIegitShot

Rank 0
Joined
22 Jul 2012
Posts
13
Location
New Zealand
PostedFeb 08, 2013 2:02 am
i have a razer naga molten, ill try to delete the macro's off that and hope it works. thanks for the help.

XiaoJyun

Rank 5
XiaoJyun
Joined
25 Jul 2012
Posts
3345
Location
Slovenia
PostedFeb 08, 2013 6:19 am
SPRIegitShot wrote:
i have a razer naga molten, ill try to delete the macro's off that and hope it works. thanks for the help.  


macros are CHEATING...

Why do Zombies want your Brains? Because you do not use them anyway!

gazj84

Rank 2
gazj84
Joined
26 Sep 2011
Posts
517
Location
doncaster United Kingdom
PostedFeb 08, 2013 8:11 am
use gamebooster if i dont run gamebooster it detects soemthing to do with my xp as 3rd party n wont start i have no idead what it is but it goes away with gamebooster

Kyunikeon

Rank 5.1
Kyunikeon
Joined
19 Jul 2012
Posts
7682
Location
Academic City Japan
PostedFeb 08, 2013 12:46 pm
Delete your macro's. This should work. If not turn off/delete the engine

Display posts from previous:   Sort by: