Author Message

dolphinsgal8

Rank 0
Joined
30 Aug 2008
Posts
2
Location
Singapore Singapore
PostedJan 22, 2013 11:40 am

Constant disconnecting

Hi. I just recently downloaded EE. But I noticed that every time after I log in, about 4-5 mins later, I will get the message saying I'm disconnected from the server. I've searched around the forums, but there are no solutions to this problem. Please help.
Advertisement

EricSw1ft

Rank 0
Joined
21 Aug 2010
Posts
9
Location
United States
PostedJan 29, 2013 2:03 am
i'm having the same problem. it aint my internet connection and its not during known server lag...

Racegirl

GameSage: Aura Kingdom
Racegirl
Joined
31 Dec 2007
Posts
889
Location
Landgraaf Netherlands
PostedJan 29, 2013 4:26 am
Did you try this?

dolphinsgal8

Rank 0
Joined
30 Aug 2008
Posts
2
Location
Singapore Singapore
PostedJan 29, 2013 11:13 am
yeah i've tried that. But I still get disconnected. Sad

bad6089

Rank 0
Joined
16 Sep 2011
Posts
109
Location
Western Sahara
PostedJan 30, 2013 5:51 am
i tried that also, still keep disconnected. only solution i found out is use another internet provider. i think is problem with router. its quite weird there is 3 same topic with sudden DC after play for some sec

Sociologamer

Rank 0
Joined
30 Dec 2011
Posts
2
Location
United States
PostedFeb 10, 2013 12:49 am
Me too. I think this is my clue to quit EE and play something else. Sad

KyleBlade22

Rank 0
KyleBlade22
Joined
18 Jan 2013
Posts
50
Location
Canada
PostedFeb 10, 2013 2:40 am
This was also happening to me a week ago but after i didnt play for a day or 2 it stoped and it works fine now.

Loktin

Rank 0
Joined
03 Jan 2009
Posts
1
Location
United States
PostedFeb 20, 2013 8:11 am
I'm getting this too. Supposed to be playing with a friend, but that's not going to work unless I can play for more than five minutes at a time. I tried disabling antivirus, messing with connect/connects.ini, using _launcher, using different channels, using a different server. I deleted eden eternal twice, and redownloaded/installed twice. Still happening.

Ping looks fine, tracert doesnt show any problems. Completely out of ideas.

alexrivera26

Rank 1
Joined
29 Mar 2009
Posts
331
Location
United States
PostedMar 02, 2013 12:56 am
What type of crashes were you folks experiencing.

Stating last thing and where you were at the time helps a lot. And if it crashes the system off, normal Cannot Connect to server while changing channel or logging off to relog on new channel. This game's gateways are not the best. I will dc once per 5 arena loads myself >< which is about the same if I would enter guild house.

Though, reconnecting through the gateway back to main maps like Aven or Tempest cliff I experience the most disconnections. There's really nothing you can do other than move to Canada. Lol
Display posts from previous:   Sort by: