Author Message

temtavia

Rank 0
Joined
16 Jan 2013
Posts
5
Location
United Kingdom
PostedJan 25, 2013 3:33 pm

BUG

Crash to desktop
I use an iPod to play and also play Pirate Maidens. Pirate maidens works fine and i havent had any issue, but Immortalis is very unstable. I forever touching buttons and being dropped out of the game, which is increasingly annoying. This happens randomly and all over the interface, especially when sacrificing or selection target for sacrifice. I have a strong wi-fi connection, which works very well with pirate maiden. Any advice?
Advertisement

Fairner

Rank 2
Fairner
Joined
14 Aug 2008
Posts
749
Location
Beautiful City with HORRIBLE air United States
PostedJan 25, 2013 3:54 pm   Last edited by Fairner on Jan 25, 2013 3:58 pm. Edited 1 time in total
Please post here to report bugs next time Immortalis Bug Reports

Also I understand your pain I use an iPod and Immortalis crashes whenever it feels like it.
Having information when it crashes most often will be very helpful to the GMs, thank you.

A few things I've tried that have helped a bit is not play with the iPod plugged in, unless it's low on battery. Also I close ALL the other opened/running programs when playing Immortalis.

temtavia

Rank 0
Joined
16 Jan 2013
Posts
5
Location
United Kingdom
PostedJan 25, 2013 3:57 pm

Bug...

Bug
Yeah, agreed that would have been a better place, unfortunately I only spotted that post after I'd posted. TBH the game crashes everywhere, but mostly when selecting to sacrifice or evolve.

Fairner

Rank 2
Fairner
Joined
14 Aug 2008
Posts
749
Location
Beautiful City with HORRIBLE air United States
PostedJan 25, 2013 4:02 pm
By the way what Generation is the for the iPod you are using?

pervddl

GameSage: Aeria Mobile
pervddl
Joined
10 Jun 2008
Posts
509
Location
Belo Horizonte Brazil
PostedJan 25, 2013 4:54 pm
Fairner wrote:
By the way what Generation is the for the iPod you are using?  

Complementing the question, what gen (3rd, 4th, etc), hd size (8gb, 32gb, etc) and iOS version (5.1.1, etc)

temtavia

Rank 0
Joined
16 Jan 2013
Posts
5
Location
United Kingdom
PostedJan 26, 2013 11:59 am

bug...

which iPod?
It is the iPod touch

Flareous

Rank 4
Flareous
Joined
21 May 2009
Posts
2209
Location
United States
PostedJan 26, 2013 2:27 pm

Re: bug...

which iPod?
temtavia wrote:
It is the iPod touch  


what generation itouch and how many gbs and the ios version

<br> Siggy and Avatar by Rabbittt :3

temtavia

Rank 0
Joined
16 Jan 2013
Posts
5
Location
United Kingdom
PostedJan 26, 2013 6:38 pm

bug...

iPod
it was a gift, i dont know how it works or the specification

sdsdssdsds

Rank 3
Joined
12 Jul 2012
Posts
1317
Location
Bay Area CA United States
PostedJan 26, 2013 6:41 pm

Re: bug...

iPod
temtavia wrote:
it was a gift, i dont know how it works or the specification  


I'm pretty sure if you plug it in to your computer and itunes loads it will show specifications wise o.O

Display posts from previous:   Sort by: