Author Message

Basiliss

Rank 0
Joined
12 Jan 2009
Posts
2
Location
Greece
PostedDec 06, 2012 5:59 pm
WTF.. everything went ok until today..where suddently I have the same problem!
Advertisement

DeathJr2010

Rank 0
Joined
14 Apr 2010
Posts
3
Location
Killeen United States
PostedDec 08, 2012 4:31 pm

THANK YOU

My thanks are belong to you
I'm still in awe that it took me this long to find this forum thread thread.

stexine16

Rank 0
stexine16
Joined
18 Jul 2011
Posts
17
Location
Toronto Canada
PostedDec 12, 2012 12:28 am

HELP CANT CONNECT TO SERVER!! D:

ok so I've been playing EE for quite a while and nothing was wrong until 5 hours ago a message popped out saying disconnected to server then when I tried logging on it lets me choose a server but when the characters are loading theres a message that says CANT CONNECT TO SERVER I've tried everything I did what the forums said but nothings happening my bf tried to log in my account on his computer and it works!! what happened please help asap T_T

Arasakii

Rank 0
Joined
27 Nov 2011
Posts
4
Location
Canada
PostedDec 12, 2012 6:24 pm

Can't connect to server

Help please?
Okay so i tried logging on about 10 minutes ago, I would type in my information and it would just sit there for a while and a box would pop ur saying "can't connect to server" I don't know if the game is patching right now or what? Please help...

guavaa

Rank 0
guavaa
Joined
26 Nov 2011
Posts
23
Location
Melbourne Australia
PostedDec 12, 2012 8:34 pm
I'm having the same issue as Stexine16 :c since two days ago. Hoping maint will fix it up.

@ Arasakii - yea apparently its in 'emergency' main. No ETA

stexine16

Rank 0
stexine16
Joined
18 Jul 2011
Posts
17
Location
Toronto Canada
PostedDec 13, 2012 12:16 am

Cannot connect to server after recent maintenance

guavaa wrote:
I'm having the same issue as Stexine16 :c since two days ago. Hoping maint will fix it up.

@ Arasakii - yea apparently its in 'emergency' main. No ETA  


I still cant log in is it my IP do I need to change it?? were you able to log in guavaa?? :c -sigh-

guavaa

Rank 0
guavaa
Joined
26 Nov 2011
Posts
23
Location
Melbourne Australia
PostedDec 13, 2012 12:51 am
I have no idea what's happening.
I still can't log in as well. I only get up to as far as the channel selection then... long wait.. then.."connection to server lost" :'c

greench23

Rank 0
Joined
13 Dec 2012
Posts
1
Location
Malaysia
PostedDec 13, 2012 8:45 am
i've done everything listed in this thread, but still i can't play. it keeps repeating http can't connect.

fatimahhill

Rank 0
fatimahhill
Joined
01 Jul 2012
Posts
12
Location
Pittsburgh United States
PostedDec 22, 2012 8:11 am

Value Reset

It doesnt work...everytime i do it the values reset and it says "HTTP Can not connect" once it even said "FTP Can not connect" so i dont really know what to do

Myeisson

Rank 0
Joined
12 Oct 2011
Posts
1
Location
United States
PostedDec 22, 2012 2:09 pm

THIS IS SAD HOW I HAVE TO DISABLE MY internet SHIELD

Hint: turn off antivirus
Had same problem in same place near the start button. Also my internet went off when this error appear, only when i quit launcher my internet comes back. Did type that code in the launch setup but the problem remain same. Turn off my web shield n network from Avast antivirus basically disabling the anitvirus to run this game... Is this game secure at all?
Display posts from previous:   Sort by: