Author Message

warlixcoco

Rank 0
Joined
18 Dec 2012
Posts
1
Location
Malaysia
PostedDec 19, 2012 9:33 pm

NOTEBOOK 1Malayisa sucks

aq baru dpt notebook ni utk gantikn laptop aq yg dah uzur tu...masalahny....aq le nak main game shaiya ni sbb dya kata full screen error?? help
Advertisement

hakimdude

Rank 0
Joined
17 Jan 2013
Posts
10
Location
Malaysia
PostedJan 27, 2013 7:28 am

AKU DAH TAU

HANG KENA PI KAT CONFIG RIGHT KLIK KAT SHAIYA PASTU OPEN FILE PASTU TEKAN CONFIG

spikez93

Rank 0
spikez93
Joined
28 Jun 2012
Posts
133
Location
Ipoh Malaysia
PostedOct 04, 2013 11:12 pm
Memang tak boleh lah kalau nak main game dekat notebook 1 Malaysia... lol

Notebook 1 malaysia kurang spec just so you know, bukannya untuk main game so it doesn't suck. Lagipun dapat pun free, apa yang ko nak lagi?

Ps : beli laptop baru je lah kalau nak main game

-----------------------------------------| IGN : Izz // Server : Diamond // Guild : Pegasus // Class : Knight |

sly_pot

Rank 0
sly_pot
Joined
07 Jul 2009
Posts
6
Location
Malaysia
PostedOct 22, 2013 6:15 am

Re: NOTEBOOK 1Malayisa sucks

warlixcoco wrote:
aq baru dpt notebook ni utk gantikn laptop aq yg dah uzur tu...masalahny....aq le nak main game shaiya ni sbb dya kata full screen error?? help  


saper kater notebook 1 malaysia bagus..barang malaysia jer semua chap ayam dan ciplak tapi tak jadi cam china ngan korea...nak jual balik pun takder reger memang patutla diorang bagi free takder nilai pun...
Display posts from previous:   Sort by: