Author Message

d.andras1

Rank 0
d.andras1
PostedApr 19, 2012 9:51 pm
Szia!

Tudtommal Zsolti már írt neked privátban hogy tudsz velünk kapcsolatba lépni,de gondoltam ide is írok.Délután 5-9óra között szoktunk fent lenni a central plazaban.Akiket keresni kell :Zsolti,Baby,Andras.Ők tudnak beléptetni a guilba.Remélem hamarosan találkozunk. Smile

Üdvözlettel:Andras.WW1
Advertisement

TacsiLi

Rank 0
PostedApr 20, 2012 8:01 am
Szia.

Két felkérés érkezett barátra, melyeket Visszaigazoltam.

Remélem én is, hogy nem sokára összefutunk a játékon belül is.
5kor a Central plazaban várlak benneteket. de majd sietek mert 5től 10ig edzésem van Smile

köszi hogy írtál!

szakacsisti18

Rank 0
PostedJul 20, 2012 5:08 pm
Sziasztokk en meg uj vagyok be vesztek a klanba?? ja es persze ki kellene 1 kicsit tanitson valakii:P kosz mindent

d.andras1

Rank 0
d.andras1
PostedJul 22, 2012 11:34 pm

Hunok

Szia!Szivesen beveszünk a guildba de már nem az MC-nél vagyunk hanem az SQ-nál.Nemsokára lesz egy uj scenárió frissités akkor megyünk Liu Bei-hez.Ha te is oda jössz akkor betudunk venni.Ez a frissités kb 1-2 héten belül meglesz.Ha valamilyen segitség kell csak nyugodtan irj. ÜDV!

bobomacleod

Rank 0
bobomacleod
PostedAug 05, 2012 10:06 am
Átmentetek SQ-ba? lol Én meg leléptem Caohoz.ÚJ scenarioba hova mentek?

d.andras1

Rank 0
d.andras1
PostedAug 06, 2012 12:48 pm
bobomacleod wrote:
Átmentetek SQ-ba? lol Én meg leléptem Caohoz.ÚJ scenarioba hova mentek?  

Jah,sajnos.Szét is hullott a guild egy kicsit,meg hát nyár van.Mindenki lazul csak nem a gép elött Smile.De várjuk a frissitést és LB-hez megyünk.

vidocq89

Rank 0
PostedDec 02, 2012 5:36 am
most kezdtem a játékot. nem igazán látom még át a dolgokat. az SQ-nál vok. most vesztettem el egy csatát és nem tudom miért:D :S Hogy tudok akárkit is megtalálni, vagy üzenetet küldeni játékon belül? előre köszi

d.andras1

Rank 0
d.andras1
PostedDec 04, 2012 10:58 pm
Érdemes a dwo.wikia.com vagy a yurisaki.com oldalak böngészni,ott szinte mindent megtudsz a játékrol.Persze mindenkép jó ha beszélsz 1 rutinos játékossal de,azt nem tudom hogy a Wunál magyarok vannak.Mi a Shunál vagyunk páran és még a Weinél vannak,amiröl tudok.

ZsoltiHU

Rank 0
PostedJan 15, 2013 12:44 pm

Re: Magyar Klán

Shu (Liu Bei) magyar klán felhívás
Jordan19940818 wrote:
Magyar Klán, Shu frakcióban! Magyarok jelentkezését várjuk!

Első Magyar Klán a Hunok. Shu (Liu Bei) pártjában.

Üdvözlünk mindenkit!

Ez ​​A hirdetés a azoknak a Magyaroknak szól akik egyedül vannak, és szeretnének velünk játszani! A klánunk Neve Hunok ahova jelentkezni tudtok a messengernél, administrátornál a "csatlakozni céh" parancs alatt.

Jelentkezhettek bármikor, de ha gyors választ akartok 17-20 óra között adjátok le jelentkezéseteket. Akik válaszát várjátok:Baby.JQ1 , Andras.WW1 , ZsoltiHU.CL1 , .Továbbá akikkel találkozhattok: Sandokan.SY1 , IceCube.JC1 , SasukeHun.DH2 . Ha Csak suttogni (NEM Nyilvános üzenet) akartok küldeni nyomjátok le a "t" billentyűt és írjátok be Az illető nevét,azonosítóját is.(Pl: akárki.JZ1). Nincs megadva szint, korhatár Barki jelentkezhet es felvételt nyerhet.

A klába kizárólag csak Magyarok vannak, segítséget bármikor bárkit szívesen segítenek megkérdezhettek. Várjuk jelentkezéseteket!  

jaczinabence

Rank 0
PostedJan 25, 2013 3:18 pm
Sziasztok,Wu frakciban nem tudtok valami magyar klánról esetleg?
Ja és ha valaki itt a Wu.nál segítségre szorúl,ha tudok szívesen segítek,bebebe1 a karakterem neve,minden este megtaláltok 19-02-ig,jelenleg Field Generalként,de mindjárt ugrok.
Plusz ha több magyarról is tudtok,vagy jelentkeznek,akkor az alapítás kérdése is felmerűlhet:)