Author Message

flordia212

Rank 0
Joined
28 Jun 2012
Posts
4
Location
United States
PostedNov 15, 2012 7:50 am

Faild to connect to host (2)

every time i join or start a match the game will go to the loading screen and once its done it will go back to the lobby with the error ( Failed connecting to host(2) ) i cant even play :/

dose any one know of a solution for this ???
i havent played ava since ijji and now i want to play (no i havent transferred characters )
Advertisement

kalinXange

Rank 2
Joined
22 Jul 2012
Posts
514
Location
United States
PostedNov 15, 2012 8:37 am
Just join on game again Wink

flordia212

Rank 0
Joined
28 Jun 2012
Posts
4
Location
United States
PostedNov 15, 2012 8:49 am
kalinXange wrote:
Just join on game again Wink  


no matter how many times i try to join , i get the same msg ... so that wont work

kalinXange

Rank 2
Joined
22 Jul 2012
Posts
514
Location
United States
PostedNov 15, 2012 8:52 am
flordia212 wrote:
kalinXange wrote:
Just join on game again Wink  


no matter how many times i try to join , i get the same msg ... so that wont work  


Left the Game > Log In again and play ?

flordia212

Rank 0
Joined
28 Jun 2012
Posts
4
Location
United States
PostedNov 15, 2012 9:25 am
kalinXange wrote:
flordia212 wrote:
kalinXange wrote:
Just join on game again Wink  


no matter how many times i try to join , i get the same msg ... so that wont work  


Left the Game > Log In again and play ?  


dosent work either

flordia212

Rank 0
Joined
28 Jun 2012
Posts
4
Location
United States
PostedNov 15, 2012 11:43 am
OMG can some one please help me with this , this is getting really ridicules . why can i not join a freaking game with out getting this error ???????

The2009RKO

GameSage: Alliance of Valiant Arms
The2009RKO
Joined
20 Apr 2010
Posts
5137
Location
Portugal
PostedNov 15, 2012 12:22 pm

  • If it says "Failed to connect to server" that means that the server is failing.

  • If it says "Failed to connect to host (2)" it depends on what map you are loading and it's crashing. And to fix that map crashing you have to RE-download A.V.A. That happened to other people and they said that the RE-Download worked for them.
Display posts from previous:   Sort by: