Author Message

chrism1791

Rank 0
Joined
18 Sep 2012
Posts
1
Location
United States
PostedNov 12, 2012 8:54 am

FIX for WONT login white blank screen instance of an object

IT WORKS PERIOD
Blank screen show up when you hit login?
does it say object not in instance etc?
Stop and think what do most programs use??
FLASH
idc if you got chrome download for Internet explorer and it will fix the problem
Advertisement

darkvex20

Rank 0
darkvex20
Joined
01 Sep 2012
Posts
4
Location
United States
PostedNov 14, 2012 4:47 am
I could give you an Hug i was trying to use Chrome to install an new Flash but it wasn't working now i know that i was suppose to use IE to Download it and guess what your method fixed meh Blank login screen problem Very Happy

Withkittnz

Elite Founder: Scarlet Blade
Joined
19 Mar 2013
Posts
2
Location
Norway
PostedMar 20, 2013 1:22 pm

blank loggin page

i dont know if i'm just dumb but i didnt actualy understand the answer to the problem..
install flash from IE.
what is flash? and why IE?
reading this post just made me more confused :/ sorry guys :/ any chance of a more detailed description?

GreyHero

Rank 0
Joined
05 Jan 2010
Posts
2
Location
Sweden
PostedApr 10, 2013 5:56 am
It works period? No, not really. I followed the instructions and installed flash via Internet Explorer and even uninstalled the game and Ignite then reinstalled it. I still get the black page. I preferred Aeria games before Ignite...

GM_Hadouken

GameMaster: USA
Joined
09 Aug 2011
Posts
1810
Location
Aeria Games, CA United States
PostedApr 10, 2013 8:56 am
This tends to fix it for most people:

1) Turn off Ignite
2) Go to your control panel and go to "add/remove programs" (Type appwiz.cpl in the search box on Windows Vista or newer systems)
3) Find Akamai Netsession and delete any version of it that shows up)
4) Go to C:\ProgramData\Aeria Games\Ignite and delete the Data folder (the ProgramData directory is hidden, so you will need to turn on hidden files and folders to get there)
5) Restart Ignite

If you are still experiencing difficulties, please submit a ticket and we will further assist you.

GreyHero

Rank 0
Joined
05 Jan 2010
Posts
2
Location
Sweden
PostedApr 11, 2013 6:46 am
Thank you Very Happy

SephySama

Rank 0
SephySama
Joined
16 Jul 2013
Posts
13
Location
Bloomington United States
PostedAug 01, 2013 1:49 am

wont work

ive tryyed that and nothing
ya it just dont work ive un/installed 10 times now and nothing =/

misozpezinka

Rank 0
misozpezinka
Joined
08 Aug 2013
Posts
6
Location
Slovakia
PostedAug 09, 2013 8:04 pm

Solved Blank Login Screen In Aeria Ignite

no trollin truly worked for me
I had both firstly I had it fully displayed and blank and then just part of it :





How to Solve it :

All you have to do is to downgrade your Internet Explorer from 10 to 9 !

Steps:

1. First you must uninstall Internet Explorer 10 :

Start button > in the search box, type programs and features > Enter > left side, click View Installed Updates > scroll down to Microsoft Windows heading to find Windows Internet Explorer 10 > right click > click Uninstall.

2. Restart computer.

You should be back with your previous Internet Explorer (IE) version, which in this case is IE 9.
To check which version you currently have, go to C:\Program Files (x86)\Internet Explorer and hold mouse over file " iexplore.exe " and you will see your current version of IE.
see:



and then you have it back , worked like a charm for me Very Happy Smile




http://www.youtube.com/watch?v=Nln4piBsVoQ

___________________________________________________

Lunaire5

Rank 0
Joined
25 Jul 2014
Posts
1
Location
United States
PostedJul 25, 2014 4:13 pm
This is so frustrating. I've tried all of the solutions above (Except for the downgrading of IE, since I have 11 and theres no possible way to do that) and I still get the blank screen. Why is it that Windows 8 has to screw everything up?
Display posts from previous:   Sort by: