Author Message

azrin78

Rank 0
Joined
23 Nov 2008
Posts
13
Location
kuantan Malaysia
PostedFeb 21, 2012 10:22 am

AP card

Kat malaysia ni ada jual tak AP fun cards ?
Advertisement

gofikz

Rank 0
Joined
01 Jul 2012
Posts
3
Location
kuala lumpur Malaysia
PostedSep 29, 2012 12:27 am

Macam mana nak top up wolfteam aeria

macam mana nak top up wolfteam aeria menggunakan card mol point dari 7 eleven??

saya dari malaysia

tolong Bantu saya??

muhd_nazeem17

Rank 0
Joined
09 Sep 2012
Posts
9
Location
Malaysia
PostedOct 11, 2012 12:52 am

a

a
beli dekat 7eleven , mol points
dekat mol.com ade Aeria Points tapi mahal sikit la

muhd_nazeem17

Rank 0
Joined
09 Sep 2012
Posts
9
Location
Malaysia
PostedOct 11, 2012 6:16 am

a

kene ada account Mol , kalau takde register dulu

beli mol points dekat 7 eleven atau station gas berdekatan rumah anda

and then reload the mol points at your mol acc

after reload u can find Aeria Points at Games selection

muhd_nazeem17

Rank 0
Joined
09 Sep 2012
Posts
9
Location
Malaysia
PostedOct 11, 2012 6:35 am

see this







lastly u will see this

thedeans67

Rank 0
Joined
13 Jul 2012
Posts
6
Location
Kuantan Town Malaysia
PostedOct 11, 2012 12:07 pm
boleh ke beli AP kat 7E?

muhd_nazeem17

Rank 0
Joined
09 Sep 2012
Posts
9
Location
Malaysia
PostedOct 11, 2012 12:30 pm

aaa ==

beli MOL Points dulu , lepas beli tu . . . top up MOL points tadi kat acc mol.com

dah lepas masukkan MOL points tu , baru boleh beli Aeria Points punya card

thedeans67

Rank 0
Joined
13 Jul 2012
Posts
6
Location
Kuantan Town Malaysia
PostedOct 17, 2012 4:41 pm
o.o.. ok bro.. ty.. ko join Shiya kan.. apa nama nick name ko..?? boleh aku pm ko??

muhd_nazeem17

Rank 0
Joined
09 Sep 2012
Posts
9
Location
Malaysia
PostedOct 23, 2012 1:53 am
aku main Dynasty Warriors Online , shaiya aku x main XD Cool

thedeans67

Rank 0
Joined
13 Jul 2012
Posts
6
Location
Kuantan Town Malaysia
PostedOct 24, 2012 5:57 pm
oh... asal tak join shaiya bro... syok gila aku rasa.. hahah k la.. pape pun thanks bro...
Display posts from previous:   Sort by: