Author Message

spacehaze

Rank 0
Joined
08 Apr 2010
Posts
8
Location
Dendermonde Belgium
PostedJul 28, 2012 6:25 am

Problems with Ping !

Since i restarted playing SF on Aeria Games i have a realy high ping.
I spike from 30 to 300.
Lately i have a ping of 130...

Does anyone else have this problem ?
Advertisement

1step2hell

Rank 0
Joined
08 Aug 2009
Posts
13
Location
Tielt Belgium
PostedJul 28, 2012 8:35 am
ping is a calculation of dl and upload speed. a "virtual distance from the server". but easely disorted due your connection. best thing to do is get a stable conection (cable) or ask your provider for detailed info. regards

Posted By Aeria Mobile

jaswanth007

Rank 0
Joined
21 Jul 2012
Posts
22
Location
london Oman
PostedJul 28, 2012 9:00 am
why he should change net for aeria sf .its aeria problem to fix .better w8 for some days .

1step2hell

Rank 0
Joined
08 Aug 2009
Posts
13
Location
Tielt Belgium
PostedJul 28, 2012 11:41 am
the problem is hes modem not aeria. you can do nothing about it exept for taking cable internet.

Posted By Aeria Mobile

spacehaze

Rank 0
Joined
08 Apr 2010
Posts
8
Location
Dendermonde Belgium
PostedJul 29, 2012 3:26 am
1step2hell wrote:
the problem is hes modem not aeria. you can do nothing about it exept for taking cable internet.  

It could be my modem but the strange thing is that i didn't have any problems with my ping when SF was at IJJI...

1step2hell

Rank 0
Joined
08 Aug 2009
Posts
13
Location
Tielt Belgium
PostedJul 29, 2012 6:18 am
the us east serves is located in virginia. go play a few games on east and see what your ping does. then go to www.speedtest.net and conect with the virginia server. if your result matches your ingame ping then it will be your modem. else make a ticket to aeria. regards

Posted By Aeria Mobile
Display posts from previous:   Sort by: