Author Message

dealiPhone

Rank 0
Joined
20 Jul 2012
Posts
8
Location
United States
PostedJul 24, 2012 2:07 pm

ijji login

When I log into ijji with my account to try to tranfer, why does it say "Please enter a code?"
Advertisement

contactelvir

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
6
Location
United States
PostedJul 24, 2012 6:19 pm
BUMP, same thing for me bro,
i need help!

valeman2

Rank 3
valeman2
Joined
16 Mar 2008
Posts
990
Location
San Francisco ,Evans + 4th United States
PostedJul 24, 2012 9:12 pm
As GM said Aeriagames will not merge banned account (Kita AGEIDBlocker Told me).

contactelvir

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
6
Location
United States
PostedJul 24, 2012 10:09 pm
My account isnt banned

acuhz

Rank 0
acuhz
Joined
06 May 2012
Posts
11
Location
Sacramento United States
PostedJul 25, 2012 7:21 am
B
U
M
P

Same problem..hope it gets fixed.

contactelvir

Rank 0
Joined
23 Jul 2012
Posts
6
Location
United States
PostedJul 25, 2012 9:01 am
Up up up up
Fix This AERIA GAMES!!

Uchiha.Domo

Rank 0
Uchiha.Domo
Joined
06 Jan 2012
Posts
132
Location
United States
PostedJul 25, 2012 11:36 pm

BUMP!

Samething to me

NinjaNM

Rank 0
Joined
17 Jan 2011
Posts
3
Location
United States
PostedJul 28, 2012 3:19 pm
I successfully transfered my account, reinstalld/downloaded SF but when i try logging in to my account I get a "ID or password error"
Display posts from previous:   Sort by: