Author Message

ZAI_CORE

Rank 0
Joined
23 Dec 2010
Posts
1
Location
Malaysia
PostedMar 13, 2011 8:22 pm

malaysian!! semua maen gaiya server!!

da ramai masik gaiya serve
semua masuk la gaiya serve,n then join guild guild 1 malaysia kte naikkan name malaysia kat game ni!!
Advertisement

hanapirokman

Rank 0
hanapirokman
Joined
14 Jan 2011
Posts
60
Location
Terengganu Malaysia
PostedNov 03, 2011 4:47 am
tapi dah ramai budak2 join TEOS... budak2 ETAIN dan Lailah pon join TEOS...

botak2

Rank 0
Joined
25 Jun 2011
Posts
2
Location
Malaysia
PostedDec 25, 2011 7:50 am

oke gak pi main kat gaia

x-leaf
hidup gaia.....

ekarashi

Rank 0
Joined
15 Jul 2011
Posts
58
Location
seremban Malaysia
PostedDec 25, 2011 12:09 pm

Re: oke gak pi main kat gaia

x-leaf
botak2 wrote:
hidup gaia.....  


apa ke sedap nye game shaiya ni , aku main game tuh satu minit je dah nak meletup pale otak aku , tak best and tak pandai hehehehe Laughing

murad885

Rank 0
Joined
14 Oct 2011
Posts
1
Location
Israel
PostedJan 05, 2012 6:12 pm
give me char ! Smile

PureXem

Rank 0
Joined
25 Sep 2009
Posts
3
Location
Hell Malaysia
PostedJan 10, 2012 4:56 am
-Hunt is back Razz
dah lama aku tinggalkan shaiya ni , haha .
zai , ko masih kenal aku lagi tak ?
- ******** Joshua's facebook name

miraie

Rank 0
Joined
09 Aug 2010
Posts
3
Location
United States
PostedJan 21, 2012 12:33 am

cough!*

kite main kt LC dah Razz x pernah jengok Shaiya Razz

azrin78

Rank 0
Joined
23 Nov 2008
Posts
13
Location
kuantan Malaysia
PostedJan 29, 2012 3:59 pm
kalo ada yg dtg teos fury cari aku

GORAK

Absolute Zero Guild

bole la gi pvp sama2

nizamsest

Rank 0
nizamsest
Joined
25 Jan 2009
Posts
12
Location
Kuala lumpur Malaysia
PostedJul 04, 2012 4:52 am

zzz

Teos ler baru best
Display posts from previous:   Sort by: