Author Message

kownerXD

Rank 0
Joined
06 Jun 2010
Posts
3
Location
Netherlands
PostedOct 17, 2010 1:23 am

wolfteam opstarten

als ik wolfteam opstart dan moet ik wachtwoord en gebruikersnaam invullen.
als ik dat gedaan heb dan druk ik op start maar dan gebeurd er niks.
kan iemand mij helpen
Advertisement

xybolt

Rank 5.2
xybolt
Joined
10 Sep 2008
Posts
15077
Location
Balegem, flemish region Belgium
PostedOct 17, 2010 10:09 am

Re: wolfteam opstarten

kownerXD wrote:
als ik wolfteam opstart dan moet ik wachtwoord en gebruikersnaam invullen.
als ik dat gedaan heb dan druk ik op start maar dan gebeurd er niks.
kan iemand mij helpen  


het kan zijn dat uw PC het spel niet kan runnen

als je het wel kan runnen, bekijk dan uw antivirus en firewall... als het spel gemarkeerd staat als veilig bij beiden, dan zou je naar de wolfteam technical support moeten gaan... daar zijn er wolfteam spelers en ze kunnen u helpen !

Arrow wolfteam sectie

signature of xybolt

lennert741

Rank 0
Joined
08 May 2011
Posts
1
Location
Belgium
PostedMay 08, 2011 1:02 am

wolfteamm

wolfteam
hallo iedereen,

ik kan geen wolfteam meer spelen
als ik het open die launcher dus
dan log ik me in en dan komt ereen bug trap crach
weet er iemand wat k kn doen??
aub een antwoordd
alvast bedankt

reinier321

Rank 0
Joined
25 Sep 2009
Posts
1
PostedJun 21, 2011 11:59 am

probleem in rooms

hallo beste wolfteam spelers. ik heb sinds kort een probleem. namelijk als ik een room binnen ga moet je normaal even wachten tot je op start kunt drukken. maar bij mij doet dat het niet er komt dan dit te staan:

Sorry Game is disconnected due to networking problem.
Concact to internet service admin,
or check if your window or vaccine firewall has been set,
C114


maar dit krijg ik ook wel eens te zien als ik al aan het spelen ben.
ik hoop dat jullie mij kunnen zeggen hoe dit komt en hoe ik dit kan oplossen
alvast heel erg bedankt Xd

groeten

Reinier321

jampaismael

Rank 0
Joined
08 Jul 2011
Posts
2
Location
Netherlands
PostedJul 08, 2011 2:42 pm
Bij mij start het op tot zwart beeld dan zegt het tegen mij dat ik 2 dingen niet heb zoals direct x 8.1 dat ik heb gedownload en hardware TnL capable video card maar weet niet wat dat is dus ik kan het niet spelen

PIZZAMAFFIA

Rank 0
Joined
02 Apr 2011
Posts
10
Location
Amsterdam Netherlands
PostedSep 12, 2011 10:58 am
Grapjas whahah. Ik had dat ook je moet scent klikken cent bedoel ik dan kun je weer spelen

adam.aigazi

Rank 0
Joined
03 Nov 2009
Posts
1
Location
Belgium
PostedNov 20, 2011 4:36 am
wolfteam

woutiswout999

Rank 0
Joined
30 Nov 2011
Posts
1
Location
Belgium
PostedDec 07, 2011 6:56 am
hoe bewerk je avg????
ik heb het zelfde probleem!
Display posts from previous:   Sort by: